Da, ne place!

Da, ne place!

Viața e prea scurtă ca să nu ne bucurăm de ea. Dacă suntem atenți puțin la noi și la cei din jur, vom putea transforma fiecare zi într-o experiență cel puțin interesantă. De aceea noi aici, la rețetefine.ro punem preț pe calitate, motto – ul nostru făcând referire la cea mai bună calitate pe care ne-o putem permite.
Cineva l-a întrebat pe Dali, pictorul, cum a reușit să devină bogat (lucru neobișnuit pentru un artist în viață), iar răspunsul său a fost unul singur: ”Bând șampanie și mâncând caviar!” Pentru că dacă te obișnuiești cu lucrurile bune, dacă pui preț pe calitate, ci nu pe cantitate, viața ta se va schimba radical. În primul rând pentru că vei găsi modalități de a face bani, pentru a te putea răsfăța din când în când, dacă nu cumva în fiecare zi.

 

Da, ne place!
”Cea mai bună calitate” se referă la produse proaspete, carne mai puțină, dar nu proastă, care ne-ar putea îmbolnăvi, legume și fructe cumpărate de la agricultorii în care avem încredere, lactate, brânzeturi și ouă de la producători mici, locali și ustensile de bucătărie mai scumpe, dar care nu se strică după două utilizări.
Pentru că ne aflăm în lumea magică a bucătăriei, a condimentelor, ierburilor, ingredientelor, oalelor și ustensilelor de gătit dăm startul unei noi rubrici. ”Da, ne place” este o rubrică de recomandări, în care vom scrie despre produsele, condimentele, mărcile, aparatele și ustensilele de bucătărit care ne plac cel mai mult, le folosim cu drag, le gustăm ori de câte ori avem ocazia și vi le recomandăm și vouă din toată inima.

Nu suntem specialiști. Suntem doar niște oameni obișnuiți, cu o viață obișnuită, iar prin această rubrică vrem doar să punem în lumină, cu argumente, lucrurile, ingredientele și produsele care ne plac cel mai mult și pe care le cumpărăm fără să avem senzația că am aruncat banii pe fereastră sau că am fost păcăliți de o etichetă sau de reclama deșteaptă.

 

,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.